Tulisa Contostavlos katkerana seksivideonsa takia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin viime kuussa FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

23-vuotias Tulisa ei ole selvästikään antanut anteeksi seksivideota levittäneelle eksälleen Justin Edwardsille. Naisen kerrotaan nimittäin omistaneen Britannian keikoillaan kappaleita miehelle. Äskettäin neitokainen esitti Leedsissä coverversion David Guettan Titanium-kappaleesta, ja vihjaili sen kertovan haukkumastaan Edwardsista.

Neitokainen esiintyi myös aiemmin tässä kuussa Wireless-festivaaleilla, jossa tähden suusta kuultiin varsin törkeitä viittauksia tunnettuun räppäriin. The Sun -lehden mukaan poppari ei tuolloin pystynyt peittämään suuttumustaan entistä poikaystäväänsä kohtaan, vaan puhui miehestä avoimen vihamielisesti.

– Nostakaa keskisormenne ylös minun k*sipää-eksälleni, v*tun Justin Edwardsille! huusi Tulisa Contostavlos festivaaliyleisölle.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.