Rihannan salainen tapaaminen ”lemmenlaivalla” paljastui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna koki äskettäin traagisen menetyksen, kun hänen rakas isoäitinsä hävisi taistelun syöpäsairautta vastaan. Laulajatar piti lyhyen keikkatauon, koska hän matkusti kotimaahansa Barbadokselle suremaan poismenoa läheistensä kanssa, mutta sen jälkeen poppari suuntasi lomalle.

Nyt Rihannan kerrotaan tavanneen salaa entisen poikaystävänsä Chris Brownin, kun neitokainen oli lomalla Saint-Tropezissa Etelä-Ranskassa. Pariskunta vietti romanttisen illan yhdessä räppärin jahdilla valokuvaajien katseilta suojassa. Brown ei voinut pysyä poissa paikalta, kun kuuli vastustajansa Draken liittyneen aiemmin popparin seuraan lomamatkalle.

Pari järjesti tapaamisen yön pimeydessä, koska he halusivat saada yksityisyyttä treffeilleen. Brown lähti Rivieralle lyhyellä varoitusajalla omalla jahdillaan, ja otti mukaansa ystävänsä Swizz Beatsin ja Ludacrisin. Miehet päättivät samalla myös kuvata uuden musiikkivideon, vaikka reissun tarkoitus olikin ensisijaisesti Chrisin deitti Rihannan kanssa.

– Chris halusi nähdä Rihannan. Heillä on outo addiktio toisiinsa, eivätkä he voi pysyä pois toistensa luota. Rihanna oli todella onnellinen, kun hän saapui. Hän käytti koko illan valmistautumalla treffeihin, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

24-vuotias Rihanna paljasti taannoin, että Chris Brownin eron aiheuttama sydänsuru sai hänet inhoamaan deittailua. Supertähti kertoi pelkäävänsä rakastua uudelleen koettuaan voimakkaita tunteita hänet hakannutta räppäriä kohtaan. Rihanna ja Brown on kuitenkin nähty viihtyvän viime aikoina yhdessä, mikä on herättänyt suhdehuhut uuteen liekkiin.