Supersuosittu Men in Black saa lisää jatkoa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen elokuvatähti Will Smith tunnetaan menestyksekkään elokuvauransa lisäksi rap-artistina. 43-vuotias Smithin tuorein taidonnäyte on Men in Black III -elokuva. Tuoreimpien tietojen mukaan näyttelijä saatetaan tulevaisuudessakin nähdä Agentti J:n roolissa.

Elokuvien takana oleva Columbia Pictures -elokuvastudio on nimittäin vahvistanut, että neljäs Men in Black -agenttiseikkailu tullaan tekemään, The Hollywood Reporter uutisoi. Päätöksen takana on Suomessa toukokuussa ensi-iltansa saaneen Men in Black III -elokuvan menestys. Tuorein agenttielokuva on tähän mennessä kerännyt jo huimat 615 miljoonaa dollaria, eli noin 502 miljoonaa euroa lipputuloina.

– Olemme erittäin tyytyväisiä Men in Black III -elokuvan taloudelliseen suoritukseen, ja uskomme elokuvien olevan jatkossakin menestyksekkäitä. Aiomme tehdä vielä yhden, mutta emme ole vielä aivan varmoja siitä, miten se tulisi tehdä, Columbia Picturesin puheenjohtaja Doug Belgrad selittää.

Will Smithin ura alkoi legendaarisessa Bel-Airin prinssi -televisiosarjassa 1990-luvulla. Sittemmin mies on julkaissut useita rap-albumeita ja näytellyt lukuisissa hittielokuvissa. Smith on naimisissa näyttelijätär Jada Pinkett-Smithin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta Jaden ja Willow, jotka ovat molemmat kokeilleet siipiään jo viihdemaailmassa. Smithillä on myös Willard-niminen poika aiemmasta avioliitostaan Sheree Smithin kanssa.