Ashton Kutcher jo avoliitossa Mila Kunisin kanssa?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Miehen puolikkaat –televisiosarjan näyttelijä Ashton Kutcher viettää nykyään railakasta sinkkuelämää, sillä vieraisiin pöksyihin sukeltanut tähti erosi taannoin vaimostaan Demi Mooresta. Sittemmin hänet on yhdistetty lukuisiin julkkiskaunottariin, kuten esimerkiksi poptähti Rihannaan.

33-vuotias Ashton herätti äskettäin kohua, kun hänen huhuttiin deittailevan hyvän ystävänsä Mila Kunisin kanssa. Huhut vahvistettiinkin taannoin toden teolla, sillä kaksikko nähtiin suutelemassa intohimoisesti Hollywood-juhlissa. Nyt Kutcherin ja Kunisin suhteen kerrotaan edenneen kulissien takana vauhdilla, sillä The Sun -lehden mukaan menestysnäyttelijät lähestulkoon jo asuvat yhdessä.

– He ovat hiippaileet ympäriinsä jo kuukausia, mutta tällaisen asian voi pitää salassa vain jonkun aikaa. He ovat toistensa luona suurimman osan öistä. Mila on käytännössä katsoen muuttanut Ashtonin Hollywoodin kotiin, lehden lähde kertoo suhteesta.

Lähteiden mukaan rakastuneet menestysnäyttelijät ovatkin täysin erottamattomat. Kaksikko ei kuitenkaan ole vielä virallisesti vahvistanut suhdettaan. Ashton Kutcherin haluttomuus julkistaa uutta suhdettaan voi liittyä myös siihen, että miehellä on parhaillaan käynnissä vaikea aviero näyttelijätär Demi Mooren kanssa.

Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Pariskunta ehti olla naimisissa kuusi vuotta. Moore otti avioeron erityisen raskaasti, sillä hän kirjautui taannoin vieroitushoitoon syömishäiriöiden ja päihdeongelmiensa takia. Näyttelijätär ajautui eron jälkeen riitoihin lastensa kanssa, sillä hänen tyttärensä eivät jaksaneet seurata äitinsä juopottelua vierestä.