Call Me Maybe -laulaja kiistää pornovideon – kuvat kertovat aivan toista?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kanadalainen popkaunotar Carly Rae Jepsen nousi aiemmin tänä vuonna maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen teinitähti Justin Bieberin avulla. Sittemmin neitokaisen Call Me Maybe -kappale on noussut hitiksi, ja se soi parhaillaan runsaasti myös Suomen radioaalloilla.

Nyt 26-vuotias laulajatar on saanut osakseen roppakaupalla negatiivista julkisuutta. Julkkisbloggari Perez Hilton nimittäin väittää sivuillaan neitokaisen esiintyvän roisilla seksivideolla. Verkossa julkaistuissa pysäytyskuvissa näkyy Carlya huomattavasti muistuttava nainen. Lisää julkisuuteen vuotaneita kuvia Perez Hiltonin blogissa.

Sivuston mukaan sänkypuuhia esittelevällä videon taustalla soi vuonna 2010 julkaistu Katy Perryn E.T. -kappale. Videon on siis oltava melko tuore. Kanadalaislaulaja on itse välittömästi kiistänyt skandaalimaiset huhut seksivideosta. Carly Rae Jepsen ilmaisikin tilanteen hulluuden hänen osallisuutensa kieltävällä Twitter-viestillä.

– Hullu aamu. Sain tietää että joku on julkaissut seksivideon, jolla minun väitetään olevan. Naurettavaa. Selvästikään se en ole minä, laulajatar lyttää huhut Twitterissä.

Carly Rae Jepsen nousi kotimaassaan tähdeksi vuonna 2007 sijoituttuaan Canadian Idol -kilpailussa kolmanneksi. Seuraavana vuonna hän julkaisi esikoisalbuminsa Tug of War. Kansainvälinen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta keväällä 2012, kun hittisingle Call Me Maybe julkaistiin ja se nousi suoraan useiden maiden listaykköseksi.