Jenna Randall nähdään olympialaisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen taitouimari Jenna Randall on eräs maansa mitalitoivoista vuoden 2012 Lontoon Olympialaisissa. Neitokainen herätti vuonna 2011 ihastusta poseeraamalla alusvaatteisillaan seksikkäässä Nicole de Carle -hyväntekeväisyyskalenterissa.

HUOM! Katso tästä myös paraguaylaisen keihäänheittäjä Leryn Francon kuvat catwalkilta, jossa hänen asunsa petti.

Kuva: Twitter

Nyt neitokainen julkaisi Twitter-mikroblogissaan hellyyttävän otoksen, jossa kaunotar on ottanut tiimikaverinsa Katie Skeltonin suloiseen tyttöhalaukseen. Säihkysääristään tunnettu Randall on poseerannut myös varsin sensuellina Braun-brändin mainoskuvassa, joka löytyy Daily Mail -lehden sivuilta. Otoksessa urheilija esittelee kadehdittavan solakkoja jalkojaan märässä mustassa uimapuvussa. Lisää kuvia Daily Mailin verkkosivuilla.

22-vuotias Jenna Randall on Britannian taitouintijoukkueen kapteeni. Hän voitti Commonwealth Games -kilpailuissa hopeamitaleja vuosina 2006 ja 2010 sekä soolo- että duolajeissa. Neitokainen on kommentoinut ihailtua vartaloaan ja kertonut rakastavansa jalkojaan, koska ne ovat niin timmissä kunnossa.