Lordi Euroviisuista Staralle: ”En ole katkera, mutta kuitenkin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hittiyhtye Lordi on niittänyt viime vuosina menestystä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tänään yhtye on ollut otsikoissa miehistönvaihdoksensa merkeissä, mutta Stara tapasi yhtyeen keulahahmon Mr. Lordin jo viime viikonloppuna Karjurockissa.

Lordi aloitti uransa jo kauan ennen viisuhuumaa ja sen myötä tullutta julkisuutta. Euroviisujen kaltainen medianäkyvyys on usein kaksipiippuinen asia, ja sellainen se oli myös Lordille.

– On pakko sanoa, että sekä että. Pääasiassa posiviitista, mutta niin paljon kuin se viisushow toi ilmaista julkisuutta ja kaikenlaista hyvää, niin kyllä siinä myös backslash on ollut ennen kaikkea Suomessa aika vahva. Sinänsä voisin lainata vanhaa klassikkoa, että ”En ole katkera, mutta kuitenkin”. Siinä on sellainen hassu efekti, Mr. Lordi kertoi Staralle.

– Täytyy muistaa, että bändi on ollut 14 vuotta pystyssä ennen Euroviisuja ja neljä vuotta me oltiin kierrelty ja pyöritty ympäri Eurooppaa. Se oli hassua, kun tuli jengille tää kuuluisa viisukrapula, että alkoi vituttaa Lordi, niin se oli niin tämän rakkaan kotimaamme tietty yleisilmiö. Se on tapahtunut kaikille.

– Ei me olla ensimmäisiä eikä viimeisiä, joille tää on tapahtunut. Että ensin tuuletetaan ja sitten eräänä aamuna ”Ei vittu nää on ihan paskoja”. En mä voi lähteä valehtelemaan, etteikö se vituttaisi välillä. Kaikki asiat kestää aikansa. Kyllä se vitutus alkaa laimenemaan jo ja alkaa menemään normaaleihin uomiinsa.

Lordi julkaisee ensimmäisen albuminsa faniensa iloksi syyskuussa, mutta seuraava varsinainen uusi levy on kaupoissa ensi vuoden alussa.