Mitä ihmettä Jacksonien perheessä tapahtui? Katoaminen, pahoinpitely, perheriita…

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kolme vuotta sitten yllättäen menehtynyt poptähti Michael Jackson jätti jälkeensä miljoonien surevien fanien lisäksi mittavan omaisuuden. Tähden perinnöstä on sittemmin käyty kovaa vääntöä, sillä laulajan kuuluisat sisarukset eivät saaneet penniäkään. Nyt perheen välit ovat kiehumispisteessä.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun Michael Jacksonin testamentin ulkopuolelle jätetyt Randy, Jermaine, Janet, Tito ja Rebbie Jackson väittivät äskettäin poptähden lapsista huolehtivan Katherine Jacksonin terveydentilan huononevan. Sisarukset yrittivät myös saada popin kuninkaan kuolinpesän hoitajia eroamaan. Isoäitinsä huoltajuudessa oleva Paris Jackson antoi sukulaisilleen valheellisten väitteiden myötä rajua palautetta Twitter-mikroblogissaan.

Kuva: Splash, TMZ

Sittemmin tilanne on lähtenyt täysin käsistä. Väitteiden mukaan ”mini-aivohalvauksen” saanut Katherine Jackson katosi, eikä hän ollut nähnyt lapsenlapsiaan yhdeksään päivään. TMZ-sivuston mukaan isoäiti on lähetetty Arizonaan kuntoutumaan Janet Jacksonin toimesta. Janetin veli Marlon ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin ole tietoinen tästä toimenpiteestä, sillä mies ei omien sanojensa mukaan tiedä missä hänen äitinsä on.

Kuva: Splash

Katherinen mystisen katoamisen lisäksi soppaan on heitetty mukaan myös pahoinpitely. Raporttien mukaan Michael Jacksonin lasten ja hänen äitinsä asuttamalle talolle Calabasasissa soitettiin poliisit maanantaina ”läpsimisen ja tönimisen” takia. Randyn, Jermainen ja Janetin kerrotaan tulleen luvatta äitinsä talolle aikomuksenaan viedä Michaelin lapset Paris, Prince ja Blanket Arizonaan Katherinen luo. Ohessa on kaksi ilmakuvaa tilanteesta, jossa Janet yrittää esimerkiksi napata Parisin kännykkää kahteen otteeseen.

Lähteiden mukaan Jacksonin sisarukset yrittivät työntää lapsia väkipakolla autoonsa. Janetin kerrotaan läpsäisseen tästä kieltäytynyttä Parisia sanomalla tätä ”hemmotelluksi pikku ämmäksi”. Paikalla olleen Trent Jacksonin uutisoidaan myös ottaneen Randyn niskalenkkiin ja iskeneen tätä nyrkillä suuhun. Tapauksen selvittely jatkunee lähipäivinä ainakin Katherinen kotiin palaamiseen asti.

Kuva: Splash