Simon Cowell puhui suunsa puhtaaksi: ”Britney Spears on ilkeä!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin taannoin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin kasvattaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

52-vuotias viihdemoguli pestasi äskettäin popin prinsessaksikin nimetyn Britney Spearsin ja Disney-tähtenä julkisuuteen ponnahtaneen Demi Lovaton X Factor -ohjelmansa uusiksi tuomareiksi. Nyt Cowell on kertonut siitä, millaista työskentely laulajattarien kanssa X Factorissa oikein on. Viihdemogulin mukaan Britney on ”aika ilkeä”, kun taas 19-vuotias Lovato on miehen mukaan ”kakara”, AP-uutistoimisto kertoo.

Tiukoista kommenteistaan tunnettu Cowell kuitenkin selittää Lovatosta, että hänessä ”on jotain todella miellyttävää”. Laulajattaret korvasivat ohjelmasta lähteneet Paula Abdulin ja Pussycat Dolls -kaunottaren Nicole Scherzingerin. Spearsin ja Lovaton tähdittämät X Factorin toisen tuotantokauden jaksot alkavat Yhdysvalloissa 12. syyskuuta.

Simon Cowell tunnetaan seurustelusuhteissaan anteliaana miehenä. Hän myös lahjoittaa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän on aiemmin kertonut hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Mediamoguli myös haluaa säilyttää entisiin kumppaneihinsa lämpimät välit.