Hulvaton komediahitti saa jatkoa – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Komediaelokuvien aateliin kuuluvan Zoolander-elokuvan jatko-osaa on valmisteltu jo vuodesta 2008 lähtien. Elokuvan päätähti Ben Stiller paljasti aiemmin, että tulevassa Zoolander 2 -elokuvassa nähdään hänen lisäkseen myös ykkösosassa tärkeää roolia näytellyt Owen Wilson.

Nyt Ben Stiller tunnustaa, että koomikko Owen Wilson saattaa varastaa tulevassa elokuvassa kaiken huomion. Miestähti on nimittäin harjoitellut legendaarista mallliposeerausta, joka esitellään katsojille jatko-osassa. Derek Zoolanderia näyttelevä Stiller kehuu Wilsonin Hansel-hahmolle kehittelemää ilmettä ”äärimmäisen voimakkaaksi”.

Stillerin oma malli-hahmo tunnetaan hittielokuvassa ikonisista poseerausilmeistään, joiden voima pelasti aikoinaan myös Malesian pääministerin. Jatko-osan kerrotaan sijoittuvan Eurooppaan, ja se keskittyy kuvaamaan Derekin ja Hanselin seikkailuja. Stillerin mukaan myös käsikirjoitus jatko-osaan on jo valmis.

– Halusin varmistaa, että teemme kaiken oikealla tavalla. Toivon, että ihmisten odotukset täyttyvät elokuvaa katsoessa, kertoo Ben Stiller The Sun -sivustolle.

Zoolander 2 -elokuvan ohjaa ja käsikirjoittaa Tropic Thunder -hulluuden myrsky -elokuvan kirjoittaja Justin Theroux, joka tunnetaan myös Hollywood-kaunotar Jennifer Anistonin poikaystävänä. Elokuvassa nähdään tuttujen roolihahmojen lisäksi myös uusia tähtiä. Muun muassa Jonah Hillin ja Will Ferrellin huhutaan kuuluvan elokuvan näyttelijäkastiin.