Julkkistähti tyrmää tutkimuksen: ”Nelikymppisten PITÄÄ pukeutua bikineihin!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vuonna 1946 kehitetyt ja 1950-luvulla suureen suosioon nousseet bikinit ovat sittemmin vakiinnuttaneet paikkansa ympäri maailmaa naisten suosituimpana uimaranta-asuna. Äskettäin eräs brittitutkimus kuitenkin väitti, että naisten tulisi luopua bikineistä viimeistään 39-vuotiaana.

Kohua herättänyt tutkimus selitti tätä sillä, että nelikymppinen tai sitä vanhempi nainen ei näytä enää hyvältä bikineissä ja heidän tulisi pukeutua yksiosaiseen uimapukuun. Nyt italialainen julkkistähti Nancy Dell’Olio on tyrmännyt tutkimuksen tulokset totaalisesti sanomalla, että nelikymppisten tulisi pukeutua bikineihin. 50-vuotias kaunotar esitti näkemyksiään brittiläisessä This Morning -keskusteluohjelmassa.

Näyttävän naisen mukaan kaikenikäiset naiset voivat vapaasti pukeutua bikineihin. Dell’Olion mukaan bikinien käyttämisessä on ikärajojen sijaan kyse siitä, miltä nainen näyttää ja siitä, miltä heistä tuntuu. Kaunottaren mukaan bikineissä onkin kyse vain itsevarmuudesta.

– Voit katsoa itseäsi peiliin 20 tai 25 -vuotiaana ja ajatella, ettet näytä kivalta bikineissä. Tai voit olla 55 ja sinulla on paljon parempi kroppa kuin silloin kun olit 25, italian-amerikkalainen Dell’Olio selittää ohjelmassa.

Nainen kuitenkin myöntää, ettei kaikkien naisten kannattaisi pukeutua bikineihin. Hän silti painottaa, että 50 – 80 -vuotiaat voivat olla kauniimpia nyt kuin nuoruudessaan 20 – 30 -vuotiaina. Samaisessa ohjelmassa vieraana ollut etikettiekspertti William Hanson oli kuitenkin Dell’Olion kanssa eri mieltä. 22-vuotiaan Hansonin mukaan olisikin hyvä sopia sääntö, ettei kukaan yli 50-vuotias pukeutuisi bikineihin, koska he ”eivät näytä bikineissä yhtä hyvältä kuin nuoremmat ihmiset”.