Kaaos Tampereen keskustassa: Poliisi joutui turvautumaan pippurikaasuun – katso kuvat

Ohhoh! · Stara.fi

Tampereen keskustassa on parhaillaan käynnissä kadunvaltaus, joka käynnistyi rauhallisissa merkeissä. Stara raportoi paikalta aiemmin kuvien kera ja kertoi tilanteen olevan varsin rauhallinen. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut radikaalisti.

Staran juuri saamien tietojen mukaan mielenilmaus on saanut yllättävän käänteen ja muuttunut kaaokseksi, jossa on käytetty myös pippurikaasua, eli kansanomaisesti kyynelkaasua. Paikalle Tampereen keskustan Satakunnankadulle on saapunut useita ambulansseja, mutta ne odottavat vielä toistaiseksi sivukaduilla.

Kaksi henkilöä on kuljetettu sairaalahoitoon heidän saatuaan pippurikaasusta. Lisäksi yhden poliisiauton takaikkuna on rikottu. Tällä hetkellä noin kymmenen poliisipartiota on ryhmittäytynyt paikalle ja yrittää komentaa väkijoukkoa hajaantumaan kaupungille. Tähän mennessä kuitenkin huonolla menestyksellä.