Hurja huhu: Kim Kardashian menossa TAAS naimisiin?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen kertoi äskettäin olevansa koukussa rusketukseen, sillä hän käy kymmenen päivän välein suihkurusketuksessa.

Realitykaunotar dominoi viihdeotsikoida viime vuoden loppupuolella erottuaan aviomiehestään Kris Humphriesistä vain 72 päivän liiton jälkeen. Neitokaisen arvioidaan tienanneen sievoisen summan rahaa pikaliitollaan. Hääkellot saattavatkin soida realitytähdelle jo pian uudelleen, sillä Radar Online -sivuston mukaan Kimin nykyinen poikaystävä räppäri Kanye West aikoo kosia kaunotarta.

Sivuston mukaan menestysartisti on parhaillaan tilaamassa Kimille personoitua kihlasormusta. Sormukseen kerrotaan tulevan timantteja ja rubiineja Westin edesmenneen Donda-äidin koruista. Laulaja aikoo lähteiden mukaan kosia realitytähteä heti, kun tämä on virallisesti saanut avioeronsa koripalloilija Humphriesin kanssa läpi.

– Kanye on löytänyt naisen, jota hän kunnioittaa ja rakastaa aivan yhtä paljon kuin äitiänsä, joten hän haluaa jakaa äitinsä korukokoelman Kimin kanssa, lähde kertoo sormuksesta sivustolle.

31-vuotias Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat seurustelleet jo muutaman kuukauden ajan. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Kurvikas kaunotar pitää huolta uhkeasta kropastaan muun muassa pilateksella.