Paljastuskirja: ”Marilyn Monroella lesbosuhde teinitytön kanssa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Edesmennyt amerikkalainen kaunotar Marilyn Monroe muistetaan satojenmiljoonien miesten sydämet valloittaneena seksisymbolina. Hän lieneekin yksi historian tunnetuimmista ja ihailluimmista nakumalleista.

Nyt jo 50 vuotta mullan alla olleesta seksi-ikonista on kehitelty jälleen uusia paljastuksia, jotka ovat luonteeltaan shokeeraavia. Uusimmassa Marilyn Monroe: My Little Secret -paljastuskirjassa kirjoittaja Tony Jerris kertoo, että supertähti tunsi seksuaalista viehtymystä naisiin.

Kirja väittää Monroella olleen romanttisia kohtaamisia Joan Crawfordin, Barbara Stanwyckin, Elisabeth Taylorin ja Marlene Dietrichin kanssa. Kun kuuluisat Hollywood-diivat eivät riittäneet himokkaalle tähdelle, syöksyi hän Jerrisin mukaan vuoteeseen 16-vuotiaan teinitytön kanssa. Väitteiden mukaan Monroe olisi vietellyt nuoren Jane Lawrencen, joka pyöritti tähden faniklubia.

Tähti vietti ikimuistettavan illan teinin kanssa. Erikoisen pariskunnan johdattivat yhteen heidän samankaltaiset, vaikeat perhehistoriansa. Jane Lawrencen kertoman mukaan näyttelijätär kutsui hänet Los Angelesin kotiinsa sisustuspuuhiin, mutta pari päätyikin pian muunlaisiin askareisiin. Marilyn vietteli nuoren neidon alkoholin ja lääkkeiden rentouttamana.

– Niistä minuuteista tuli absurdeja ja unenomaisia. Pulssini hakkasi, kun Marilyn suuteli reittäni. Sitten hän kumartui suutelemaan huuliani, ja melkein hyperventiloin, kertoo Jane Lawrence Radar Online -sivuston mukaan muistelmissa.

Hurmion pyörteissä vietetty ilta tarjosi Lawrencelle muisteltavaa loppuelämäksi, ja teini myönsikin intohimoisen yön jälkeen julkisesti lesboutensa. Nainen ei kuitenkaan usko kuuluisan Hollywood-tähden olleen lesbo. Hänestä Marilyn oli vapaa sielu, joka oli valmiina kokeilemaan erilaisia asioita.