Snooki aikoo kuvata synnytyksensä – ja esittää sen poikansa kavereille

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Viime aikoina neitokainen on ollut otsikoissa lähinnä raskautensa merkeissä.

Nyt 24-vuotias Snooki on kertonut E! Online -sivustolle tulevasta synnytyksestään. Realitytähden jälkeläinen ei nimittäin astele heti syntyessään äitinsä urapolkua, sillä Snookin mukaan Lorenzo-pojan syntymää ei tulla näkemään realityohjelmissa. Päätöksen takana on tähden kihlatun Jionnin halukkuus pitää synnytys yksityisenä asiana.

Realityneitokainen aikoo kuitenkin kuvata synnytyksen lähipiirin silmiä varten kuvattavalle kotivideolle. Tulevalla äidillä onkin jo pilailut mielessään kotivideon kanssa. Räväkkyydestään tunnettu Snooki kertoikin ovelasta suunnitelmastaan sivustolle.

– Haluan näyttää nauhan Lorenzolle kun hän on 16 kaikkien hänen kavereidensa edessä ja nolata hänet, raskaana oleva Snooki kaavailee.

Noin kuuden viikon päästä esikoisensa synnyttävän neitokaisen mukaan hänen ja Jionnin häitä tullaan juhlimaan vasta ensi vuoden syksynä. Snooki kertoo hankkivansa häihinsä perinteisen valkoisen mekon, kun taas morsiusneidot puetaan näyttävään leopardikuosiin. Häiden teemana tuleekin olemaan valkoinen väri ja kaikenlaiset eläinkuosit.

Snooki on aiheuttanut viime aikoina hämmennystä rohkeilla kommenteillaan raskaudestaan. Realitytähti on muun muuassa kertonut pitävänsä mahassaan kasvavaa lastaan ”kiimaisena, pervona ja pienenä otuksena”. Hän on myös pohtinut sitä, että tunteeko vauva hänen saamansa orgasmit. Nainen epäilee lapsen näkevän äitinsä nautinnon huipulla söpöjä sateenkaaria ja yksisarvisia.