Jessica Alban rinnat pullistelivat kireässä pikkutopissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on nykyisin kahden lapsen äiti. Elokuvatuottaja Cash Warrenin kanssa vuonna 2004 naimisiin mennyt perheenäiti onkin viime aikoina keskittynyt lähinnä kotiäitinä olemiseen.

Taannoin 31-vuotias Jessica Alba todisti bikinikuvillaan lukeutuvansa edelleen maailman seksikkäimpien julkkiskaunottarien joukkoon. Nyt kaunotar on kuvattu New Yorkissa saapumassa Barneysin luksuskaupoille varsin tiukkaan toppiin pukeutuneena.

Jessica Alba päivittää ahkerasti Twitter-blogiaan, jota seuraa yli 3,5 miljoonaa fania. Näyttelijätär julkaisee paljon kuvia yksityiselämästään ja perheenjäsenistään muun muuassa arkipuuhissa. Tähden aviomies Cash Warren piikitteli äskettäin vaimoaan julkisesti, kun hän kertoi elämänsä kuluvan vain ehostautumiseen panostavan Jessica Alban odottamiseen.