Jwoww esitteli hajuvettä – miesten huomio kiinnittyi aivan toisaalle! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulusta The Jersey Shore -ohjelmasta kuuluisuudeksi noussut Jennifer ”Jenni” Farley tunnetaan myös Jwoww-nimellä. Realitytähti on luonut jo menestyneen bisnesuran, sillä hän on julkaissut muun muuassa oman hajuveden ja bikinimalliston.

Nyt 26-vuotias Jenni Farley on lanseerannut jälleen uuden tuoksun näyttävässä tilaisuudessa Beverly Hillsissä sijaitsevassa GNC-kaupassa. Hänen antavan paitansa ansiosta varsinkin miesten huomio kiinnittyi kuitenkin hajuvesipullon sijaan hieman toisaalle.

Jwoww sai viime vuoden syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jersey Shore -sarjan lisäksi Jwoww tekee parhaillaan aktiivisesti omaa televisiouraa, jonka menestys jää kuitenkin nähtäväksi.