Pettämiskohu ylimmillään – näin reagoi ohjaajan mallivaimo! Katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin seuratuimpiin kuuluvan Twilight-pariskunnan Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde joutui äskettäin vaakalaudalle, kun vampyyrikaunottarella uutisoitiin olleen salasuhde Lumikki ja metsästäjä -elokuvan naimisissa olevaan ohjaajaan, Rupert Sandersiin.

Neitokainen myönsi pettämisuutiset todeksi, ja esitti julkisen anteeksipyynnön loukkaamilleen ihmisille. Sen jälkeen tuli tieto, että Robert Pattinson muutti pois pariskunnan asunnosta.

Sandersin mallivaimo Liberty Ross kommentoi tapahtunutta ironisesti jo hieman ennen tiedon varsinaista julkistamista. Neitokainen nimittäin julkaisi Twitter-sivullaan kuvan, joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Naisen otoksessa nähdään rappiolla oleva Lumikki, joka itkee maassa olutpullojen keskellä.

– Ei niin kaunis ja puhdas sittenkään…. kirjoitti Liberty Ross vihjaavasti kuvan alle.

Kuva: Twitter

Liberty Ross tunnetaan brittiläisenä mallina, joka on tehnyt pitkän uran catwalkilla. 33-vuotias neitokainen näytteli kohutussa Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa Kristen Stewartin Lumikki-hahmon äitiä. Nainen meni naimisiin Rupert Sandersin kanssa ollessaan 24-vuotias. Mallikaunotar tiesi heidän ensitapaamisellaan kohdanneensa sen oikean.