Ei kai taas?! Lindsay Lohan kolaroi jälleen Porschella

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Julkkistähti Lindsay Lohan kuvaa parhaillaan pornotähti James Deenin kanssa The Canyons -elokuvaa. Onnettomuusaltis neitokainen lyttäsi viime kuussa vuokra-Porschensa lunastuskuntoon ajettuaan sillä kuorma-auton perään. Nyt Lohan on jälleen ollut auto-onnettomuudessa.

Neitokaisen huono onni autojen kanssa ei vain ota loppuakseen, sillä raporttien mukaan Lohan on ollut osallisena törmäyksessä Beverly Hilsissä. Näyttelijätär on ajanut mustalla Porsche Panamera -urheiluautolla Ford Mustangin perään, TMZ-sivusto uutisoi. Ostosreissun yhteydessä tapahtuneessa kolarissa ei onneksi kuitenkaan sattunut henkilövahinkoja.

Lähteiden mukaan Lohan törmäsi pysähtyneeseen Mustangiin liikennevaloissa. Tilanne saatiin hoidettua ilman poliisien avustusta, sillä näyttelijättären kyydissä ollut miesmatkustaja oli antanut puhelinnumeronsa Mustangia ajaneelle naiselle. Mies oli myös pyytänyt anteeksi, ja sanonut että heidän on lähdettävä, koska paparazzit seuraavat heitä. Mustangiin tuli törmäyksen seurauksena vain pintanaarmuja.

– Olimme liikennevaloissa ja joku vain törmäsi meihin, Mustangia ajanut nainen kertoi sivustolle.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.