Playboy-puput paljastivat: Näin voit kävelellä korkokengillä nurmikolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdelle. Vaalea kaunotar tähditti sittemmin The Girl Next Door -realitysarjaa, joka kertoi Playboy-moguli Hugh Hefnerin kolmesta tyttöystävästä.

Nyt Kendra ja muita Playboy-pupuja on kokoontunut juhlimaan Hefnerin legendaariseen Playboy Mansioniin. Samalla paljastui kuinka Playboyn kaunottaret kykenevät kävelemään ja seisoskelemaan tunnista toiseen pehmeällä nurmikolla. Heille nimittäin jaettiin ennen juhlia korkokenkien lisävaruste, joka estää korkoa uppoamasta maahan. Aiemmin esimerkiksi näyttelijä Teri Hatcher on käyttänyt samanlaista tuotetta.

Äitiyden myötä alastomana poseeraamisen lopettanut 27-vuotias Kendra Wilkinson kertoi aiemmin, ettei hän aio enää palata Playboy-kartanoon. Toisin kuitenkin kävi. Julkkisneitokaisen mukaan hän on muuttunut täysin ihmisenä ja hän pitää nykyisin Playboy-kartanoa kuin vanhana koulunaan. Hän on kuitenkin edelleen hyvä ystävä Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oman Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.