Kykyohjelmat kriisissä: Nyt Sharon Osbourne jättää suosikkiohjelman

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yksi rockmaailman tunnetuimpia managereita on Sharon Osbourne, joka muun muuassa kokosi yhteen miehensä Ozzy Osbournen Black Sabbath -yhtyeen. Punapää tunnetaan myös America’s Got Talent -kilpailun tuomarina ja amerikkalaisesta The Talk -keskusteluohjelmasta.

Nyt julkkisperheen äiti on nähtävästi saanut tarpeekseen Talent-tuomarin pestistä, eikä naista välttämättä nähdä televisiosarjan seuraavalla tuotantokaudella. Osbourne kirjoitti tuomarikollegalleen Howard Sternille salaperäisen Twitter-viestin, jossa hän vihjaa aikovansa lähteä sarjasta. Radiopersoona ei ole kommentoinut sanallaan rokkarin vaimon viestiä.

– Raha ei ole syynä sille, miksi en enää palaa takaisin ohjelmaan. Teen sen siksi, koska… kirjoitti Sharon Osbourne seikkaperäisesti Howard Sternin Twitter-mikroblogiin.

Daily Mail -sivuston mukaan Osbourne ei ole tiettävästi informoinut sarjan tuottajia lähtösuunnitelmistaan. Talent-ohjelman kerrotaan paraikaa neuvottelevan tähtiensä sopimuksista. Rokkarin vaimo koki äskettäin perhepiirissään järkytyksen, kun hänen pojallaan Jack Osbournella diagnosoitiin MS-tauti. Lähteiden mukaan Osbourne haluaa olla tällä hetkellä perhettään lähellä.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee. Taannoin Sharon piti taukoa The Talk -ohjelmastaan, koska hän halusi viettää laatuaikaa miehensä kanssa.