Anna Safroncik nautiskeli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiasta on saatu vuosien varrella viihdemaailmaan lukuisia kaunottaria, joista tosin monet tunnetaan lähinnä vain saapasmaan rajojen sisäpuolella. Yksi tällaisista tähdistä on Anna Safroncik jonka kansainvälinen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään.

Nykyisessä kotimaassaan Anna on kuitenkin huippusuosittu tähti. Nyt paparazzit ovat ikuistaneet Safroncikin Giffoni Festival -tapahtumassa Italiassa. Kiireinen tähti ehti myös hieman rentoutua Baia-hotellin rannalla Vietri Sur Maressa.

31-vuotias Anna Safroncik on ukrainalaissyntyinen ja nykyisin Italiassa asuva näyttelijä, jonka aktiiviura alkoi vuonna 2000. Sittemmin hänet on nähty lähinnä italialaisissa televisiosarjoissa. Anna Safronick on kihloissa näyttelijä Giulio Berruttin kanssa. Pariskunta tapasi toisensa Ihanan Elisan tytär -televisiosarjan kuvauksissa.