Mitä Jessica Alballe on tapahtunut? Uusi look hämmästyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on keskittynyt viime aikoina näyttelemisen sijaan perhe-elämään kahden lapsensa ja aviomiehensä kanssa. Jessica ja elokuvatuottaja Cash Warren avioituivat vuonna 2004.

Kerroimme eilen kuinka Jessica näyttäytyi julkisuudessa tyylikkäänä, mutta nyt tilanne on yllättäen muuttunut. Nyt Jessica on nimittäin kuvattu yllättäen varsin homssuisena kotiäitinä yhdessä pienokaistensa kanssa New Yorkissa.

31-vuotias Jessica Alba päivittää ahkerasti Twitter-blogiaan, jota seuraa yli 3,5 miljoonaa fania. Näyttelijätär julkaisee paljon kuvia yksityiselämästään ja perheenjäsenistään muun muuassa arkipuuhissa. Tähden aviomies Cash Warren piikitteli äskettäin vaimoaan julkisesti, kun hän kertoi elämänsä kuluvan vain ehostautumiseen panostavan Jessica Alban odottamiseen.