Tähdet kertovat: ”Justin Bieber on äänekäs naapuri!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber konsertoi ensi keväänä Helsingissä. Artisti tuo jättimäisen Believe Tour -kiertueensa Hartwall Areenalle perjantaina 26. huhtikuuta 2013. Huippusuosittu nuorukainen kiertää tällä hetkellä Pohjois-Amerikkaa kiertueensa merkeissä.

Nyt komistuksen naapurit, näyttelijät Kristen Bell ja Dax Shepard, ovat kertoneet millaista on asua maailman suosituimman teini-idolin vieressä. Pariskunta kertoi The View -ohjelmassa, että Justin Bieber onkin yllättäen erittäin äänekäs naapuri.

– Musiikki, juhlat ja paparazzit, mehän elämme kuin Libanonissa. Hänen puolustuksekseen voimme kertoa, ettemme tiedä tarkkaa taloa, josta äänet kantautuvat. Tiedämme vain, että siitä lähtien kun hän muutti naapurustoon, siellä on huudatettu musiikkia, kertoi pariskunta haastattelussa.

Dax Shepard myönsi myös haastattelussa kärsineensä Bieber-kuumeesta nähtyään laulajan Justin Bieber: Never Say Never -dokumentin. Tästä huolimatta pariskunta ei muuta mielipidettään kuuluisan nuorukaisen metelöinnistä. Bieber on aiemminkin herättänyt huomiota äänekkyydellään, sillä erään naisen uutisoitiin tässä kuussa haastaneen laulajan oikeuteen, koska hänen kuulonsa vaurioitui tämän keikalla.

Kesäkuussa ilmestynyt kolmas Justin Bieber -pitkäsoitto Believe on rikkonut ennätyksiä ympäri maailmaa. Levyn hittisingle Boyfriend kuunneltiin vuorokauden aikana YouTubessa huimat kahdeksan miljoonaa kertaa – nyt luku on kohonnut yli 100 miljoonaan – ja kappale nousi myyntilistojen ykköseksi peräti 32 maassa.