Poikabändiläinen nimettiin seksijumalaksi – ihmettelee itsekin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen The Wanted -poikabändi on noussut parin vuoden aikana kotimaassaan supersuosituksi, mutta Glad You Came -hittikappaleen myötä yhtyeen suosio on levinnyt maailmalle. Poikabändin Max George erosi äskettäin tyttöystävästään näyttelijätär Michelle Keeganista.

Nyt eronneen Georgen kerrotaan olevan tolaltaan Keegania edeltäneen tyttöystävänsä kommenttien takia. TMZ-sivusto nimittäin uutisoi, kuinka poikabändiläisen entinen tyttöystävä Bobbi Aney on astunut esiin paljastusten kera. Neitokainen kertoo Georgen lähetelleen hänen kanssaan seksikkäitä tekstiviestejä ollessaan vielä parisuhteessa saippuatähti Keeganin kanssa.

The Wanted -laulajaa kerrotaan kuitenkin häiritsevän eniten Aneyn kertomukset kolme vuotta seurustelleen parin seksielämästä. Neitokaisen mukaan George on todellinen ”seksijumala”. Aney kuvailee laulajaa myös itsevarmaksi rakastajaksi, joka tietää mitä tahtoo.

George ei kuitenkaan ole aivan niin imarreltu neitokaisen ylistävistä kommenteista kuin voisi ehkä olettaa, sillä miehen kerrotaan pelkäävän Keeganin loukkaantuvan niistä. Poikabändiläinen onkin vakuuttunut, että Aney on astunut esiin vain saadakseen saippuanäyttelijättären entistä surullisemmaksi eron johdosta. Sivuston lähteiden mukaan George ei ”koskaan halunnut satuttaa Michelleä”.

Max Georgen lisäksi The Wanted -yhtyeeseen kuuluvat Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ja Nathan Sykes. Heidän debyyttisinglensä All Time Low julkastiiin vuonna 2010 ja se viihtyi hittilistojen ykkösenä viikon verran. Poikabändi on julkaissut kaksi studioalbumia, The Wanted ja Battleground. The Wanted -yhtye opetti taannoin David Beckhamin Brooklyn-poikaa soittamaan kitaralla. He myös viettivät äskettäin aikaa Playboy-kartanossa Hugh Hefnerin ja naiskaunottarien kanssa.