Nicole Minetti nautti Fifty Shades of Grey -kirjasta bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaiset kaunottaret ovat olleet kuluvan viikon aikana tavallista enemmän esillä medioissa. Nyt rannalta on bongattu paparazzikuviin saapasmaan kohukaunotar Nicole Minetti, joka on tehnyt viime aikoina yllättäen uraa myös politiikassa.

Minetti ikuistettiin rannalla Malibussa, Kaliforniassa. Hän keikisteli auringossa niukoissa vaaleanpunaisissa bikineissä ja istumaan päästyään nautti valtaisaksi hitiksi nousseesta erotiikkakirjasta Fifty Shades of Grey.

29-vuotias Nicole Minetti on tullut italialaisille tutuksi televisiotähtenä ja poliitikkona, mutta taannoin hän nousi kohuotsikoihin pääministeri Silvio Berlusconin seksiskandaalissa. Minettin väitettiin välittäneen poliitikolle prostituoituja, mutta hän kiisti syytökset jyrkästi. Tutkimuksissa selvisi, että Berlusconin henkilökohtaiselta pankkitililtä oli siirretty vuosina 2009 – 2011 peräti 400.000 euroa Minettille. Berlusconi kertoi antaneensa rahat hyvää hyvyyttään.