Tulisa Contostavlosin suuri suru – ystävä ammuttiin kuoliaaksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin viime kuussa FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

Nyt neitokainen on saanut musertavia suru-uutisia, sillä Tulisan ystävä, 20-vuotias Reece ”Stylie” James on ammuttu. Poliisin mukaan isku oli ”etukäteen suunniteltu ja kohdistettu”, The Sun -lehti uutisoi. Päähän ammuttu James löydettiin yön tunteina Boscombesta huumediilereiden suosimalta alueelta.

Nuorukaisen kuoleman kerrotaan saaneen laulajakaunottaren ymmärrettävästi tolaltaan. James oli esiintynyt aiemmin tässä kuussa kuvatulla Tulisan musiikkivideolla neitokaisen kanssa. Menehtyneellä nuorukaisella epäillään olleen yhteyksiä paikallisiin jengeihin. Poliisi on pidättänyt tapahtuneen johdosta 22-vuotiaan miehen.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.