Hollywood-leffassa raju elokuvateatterikohtaus – takaisin leikkauspöydälle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kanadalaisnäyttelijä Ryan Gosling nousi hetkessä Hollywood-tähdeksi näyteltyään Nicholas Sparksin romaaniin perustuvassa elokuvassa The Notebook. Näyttelijäkomistuksen uusimman Gangster Squad -elokuva oli tarkoitus julkaista ensi syyskuussa, mutta nyt matkaan on tullut mutkia.

Muun muassa Goslingin ja Emma Stonen tähdittämän elokuvan julkaisuajankohtaa on nyt jouduttu siirtämään viime viikkoisen Batman-ammuskelun johdosta. 12 ihmistä menehtyi ja lähes 60 loukkaantui asemiehen avattua tulen uuden Batman-elokuvan ensi-illassa Coloradon Aurorassa. Järkyttävä tragedia vaikuttaa nyt myös Gangster Squadin julkaisuun, sillä osa elokuvan kohtauksista joudutaan kuvaamaan uudelleen, The Hollywood Reporter uutisoi.

Uusiksi menee ainakin elokuvassa nähtävä kohtaus, jossa ammuskellaan täynnä olevassa elokuvasalissa. Auroran tapahtumien jälkeen kohtausta ei siis voida jättää julkaistavaan elokuvaan, vaan Gangster Squadin tuotantotiimi on jo aloittanut korvaavien otosten kuvaamisen. Uusimman Batman-elokuvan Yön ritarin paluunkin tuottanut Warner Bros. Pictures -elokuvastudio kaavaileekin parhaillaan elokuvan julkaisemisen siirtämistä ensi vuoden tammikuulle.

1940 ja 1950 -luvuille sijoittuvassa gangsterielokuvassa nähdään kamppailu Los Angelesin poliisivoimien ja mafian jäsenten välillä. Elokuva perustuu Paul Liebermanin kirjaan Tales from the Gangster Squad. Uutuuselokuvassa tullaan näkemään myös konkarinäyttelijä Sean Penn pahamaineisen tosielämän gangsterin Mickey Cohenin roolissa.