Hoitajan rikos kauhistuttaa – shoppaili kuolleen potilaan luottokorteilla

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Joskus sanotaan, että tilaisuus tekee varkaan. Näin on nyt todellakin käynyt Floridassa Yhdysvalloissa, missä naishoitaja on jäänyt kiinni luottokorttivarkaudesta. Hoitaja oli varastanut sairaalan teho-osastolta kuolleen potilaan luottokorttitiedot ja käyttänyt niitä omiin kuluihinsa.

53-vuotias Margaret Nunn pidätettiin rikoksen johdosta tällä viikolla, ABC News -uutisoi. Nunn oli töissä Sarasota Memorial Hosbital -sairaalassa, jossa hän työskenteli potilaita sisäänkirjaavana hoitajana. Ahneus vei kuitenkin voiton naisen hoitovietistä, sillä Nunn varasti 63-vuotiaalta mieheltä kolmen luottokortin tiedot tämän menehdyttyä sairaalan teho-osastolla.

Nainen oli käyttänyt 1.186 dollaria miehen rahoja lentolippuihin, morsiuskenkiin ja puhelinlaskunsa maksamiseen. Kammottava rikos paljastui, kun viranomaiset huomasivat miehen luottokorteilla toimintaa tämän menehtymisen jälkeen. Ahne hoitaja hyllytettiin aluksi työstään, mutta hän on sittemmin saanut jo potkut. Nunn pidätettiin identiteettivarkaudesta ja seitsemästä luottokorttipetoksesta epäiltynä.