Pipefestin perjantai kuvina: Petri Nygård villitsi jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Jämsän Himoksella järjestetty Pipefest veti paikalle hyvin festarikansaa, vaikka järjestäjien ilmoitus 23.000 kävijästä on asetettu kyseenalaiseksi. Monen paikalla olleen mukaan arvio on laskettu selvästi yläkanttiin.

Stara oli mukana tallentamassa tunnelmia kuviksi. Lauantaina festarialueella liikkui ruskettuneita hiphop-musiikin ystäviä, jotka saivat kerrankin nauttia aurinkoisesta hellesäästä. Alkuillasta lavalle nousi huippusuosittu JVG, jonka esiintyminen kuitenkin keskeytyi yllättäen kesken Kran Turismo -kesähitin järjestäjien toimesta. Syynä olivat aikatauluongelmat.

Lue VilleGallen kommentit tapahtuneesta tästä.

Tapahtuman ruotsalainen tähtivieras Adam Tensta heitti hienon keikan, jonka kohokohta nähtiin miehen pyytäessä yleisöä nostamaan sytyttimensä ilmaan hänelle tärkeän kappaleen aikana. MYös My Cool -biisi sai suuren suosion. Petri Nygård oli oma itsensä härskin lavashownsa kanssa ja kohuräppärin kappaleet villitsivät yleisöä tuttuun tapaan. Ukkonen iski festareille sopivasti vasta viimeisen keikan päätyttyä.