Will Smithin vaimo seksikkäänä: Bikinikuva kuin James Bondista – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin vaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin aikamoista tähtikatrasta, sillä koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Taannoin julkkispari oli erohuhujen kohteena, kun vaimon väitettiin pettäneen miestään Marc Anthonyn kanssa.

Nyt Jada Pinkett Smith on yllättäen julkaissut itsestään näyttävän kuvan Twitter-blogissaan. Siinä hänet nähdään bikineissä nousemassa meren aalloista kuin James Bondin klassikkokohtauksessa ikään.

Kuva: Twitter

Stara tapasi koko Smithin perheen taannoin Oslossa Karate Kid -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Siellä Jada Pinkett Smith muisteli kyyneleet silmissä Jaden-poikansa leffaprojektia. Erityisen vaikeaksi projektin teki se, että äiti ja isä olivat samalla elokuvan tuottajia. Pojan hyvinvointi muodostuikin projektissa hyvin tärkeäksi. Smith kertoi, että oli välillä vaikea nähdä kyyneleet Jadenin silmissä, kun pojalla oli rankkaa.