Kaija Koo Kuorosota-pestistään: ”Tiesin, että Tuusula tippuu heti alkuunsa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatähti Kaija Koo nähtiin viime vuonna Kuorosota-kilpailussa, jossa hän toimi Tuusulan kuoron johtajana. Suosikkitähden luotsaama kuoro putosi kisasta jo kolmannessa livelähetyksessä esitettyään Happoradion Pelastaja-kappaleen yhdessä kuoronjohtajan kanssa.

Stara tapasi Kaija Koon kesäfestivaalin backstagella, jossa hän muisteli samalla myös Kuorosota-ohjelmaa. Laulaja kertoi haastattelussa, että ei alunperinkään uskonut kuoronsa selviytyvän kilpailussa kovinkaan pitkälle.

– Mä tiesin kyllä, että Tuusula tippuu heti alkuun. Aina ne, jotka ovat muualta pärjäävät paremmin. Mä tiesin, mut mä halusin jotenkin silti lähteä siihen. Mä tiesin, että eivät me siinä kauaa olla, Kaija Koo paljasti Staralle.

– Se mikä siinä oli hienoa, niin mä tapasin nämä tuusulalaiset laulajat. Se oli kaikista hienointa. Mä tein maaliskuussa upeasti onnistuneen konserttikiertueen, ja mä sain heidät Finlandia-talolle laulamaan mun konserttiin. Se oli upeaa.