Maria Fowlerin Twitter-viestistä palautevyöry: ”Miksei Muhammad Ali voi seistä?”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Britanniassa suosittu The Only Way Is Essex –realitysarja on tehnyt sen tähdistä maansa seuratuimpia julkkiksia. Yksi sarjan kaunottarista on Maria Fowler. Hänet tunnetaan kurvikkaan ulkomuotonsa lisäksi hyväntekeväisyystyöstään rintasyövän parissa.

Nyt Maria Fowler on joutunut noloon tilanteeseen Twitter-viestiensä takia. 25-vuotias neitokainen oli kirjoittanut viime perjantaina Lontoon olympialaisten avajaisseremonian aikana Twitter-mikroblogiinsa viestin juhlaan osallistuneesta nyrkkeilylegenda Muhammad Alista. Nyrkkeilymestarilla todettiin vuonna 1984 Parkinsonin tauti, jonka johdosta hänen tilansa on huonontunut vuosien varrella.

– Ahh haluaisin niin kovasti olla siellä. Muhammad Ali. Ei mitenkään epäkunnioittavasti, mutta miksei hän voi seistä nyt? X, Maria Fowler kysyy Twitterissä.

Alin terveydentilasta tietämätön realityneitokainen saikin nopeasti osakseen erittäin paheksuvia Twitter-viestejä. Esimerkiksi olympiasoihtuakin kantanut muusikkialalla työskentelevä Jamal Edwards lyttäsi neitokaisen välittömästi sanoen tätä tyhmäksi. Miehen mukaan on uskomatonta, ettei Fowler tienyt nyrkkeilijän Parkinsonista. Kaiken kunnioituksen neitokaista kohtaan menettänyt Edwards sai realitytähdeltä vastaukseksi viestejä, joissa kaunotar kertoo joutuneensa nettikiusaamisen kohteeksi.

Lontooseen muutettuaan Maria työskenteli muun muuassa tankotanssijana ja stripparina. Kaunottaren tähdittämä The Only Way Is Essex –realitysarja on saavuttanut suuren suosion Britanniassa ja se on palkittu arvostetulla BAFTA-palkinnolla. Sarjaa on verrattu suosittuihin The Hills ja The Jersey Shore –televisiosarjoihin.