Nyrkkeilijä haluaa tyrmätä Batman-tähden: ”Voittaisin varmasti”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen nyrkkeilijä David Haye on voittanut uransa aikana monia raskaansarjan nyrkkeilymestaruuksia. Mies herätti kohua aiemmin tänä vuonna tappelemalla lehdistötilaisuudessa maanmiehensä Dereck Chisoran kanssa.

Äskettäin kuumapäinen nyrkkeilijäkomistus kertoi haaveistaan näytellä elokuvissa. Nyt 31-vuotias mies haluaa viedä nyrkkeilykehään Batman-tähti Tom Hardyn, joka näyttelee uusimmassa Yön ritarin paluu -elokuvassa Bane-roistoa. Raskaansarjan nyrkkeilijä nimittäin uskoo, että kovaluontoinen ja treenattu miestähti olisi hänelle oiva vastus.

– Tom on upeassa kunnossa, hän näyttää todelliselta tankilta. Luulen silti, että pärjäisin hänelle. Voittaisin varmasti. Minä ja Tom Hardy – siinä olisi upea tappelu. Hän voikin olla seuraava vastustajani, kertoo David Haye The Sun -lehdelle.

Hayen julkinen riita Dereck Chisoran kanssa kohahdutti urheilumaailmaa tämän vuoden alussa. David Haye naljaili Chisoralle lehdistötilaisuudessa tämän otteluhäviöstä, ja löi miestä lasipullolla päähän. Chisora iski Hayeta mikrofonilla, jolloin riita yltyi joukkotappeluksi. Heinäkuussa miehet nähtiin taas lehdistötilaisuudessa, ja he olivatkin ylimpiä ystäviä. He kertoivat löytäneensä yhteisen sävelen ottelukehästä, jossa syntyi kunnioitus vastustajaa kohtaan.