Bar Refaelin täydellinen vartalo pelkkään pitsiin verhottuna

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli nousi aikoinaan tähdeksi vuonna 2009 Sports Illustrated -lehden kannesta ja seurusteltuaan Leonardo DiCaprion kanssa. Sittemmin Bar on tehnyt jo vuosien ajan omaa menestyksekästä malliuraa.

Kuva: Twitter

Maxim-lehden maailman kuumimmaksi naiseksi äskettäin nimittämä supermalli on nyt julkaissut Twitter-mikroblogissaan seksikkään otoksen. Kuvassa Bar esittelee täydellisyyttä hipovaa vartaloaan koko kehon peittävässä, tiukassa pitsipuvussa. Asu hivelee mallitähden kroppaa ja paljastaa avoimesti sen muodokkaat kaaret ihailijoille.

Kuva: Twitter

27-vuotias Bar Refaeli valittiin Maxim-miestenlehden vuoden 2012 seksikkäimmäksi naiseksi. Hän päihitti sijoituksellaan esimerkiksi Olivia Munnin, Mila Kunisin, Katy Perryn ja Olivia Wilden. Viime vuonna Bar Refaeli esiintyi muun muuassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.