Miesfanit sekosivat Kaija Koon keikalla: ”Viisi miestä piti sitä maassa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomalaislaulaja Kaija Koo on valloittanut lukuisilla hiteillään jo useita sukupolvia, ja tänäkin kesänä hän kiertää aktiivisesti suomalaisia keikkalavoja ja festivaaleja. Paikalla on usein faneja kolmestakin eri sukupolvesta.

Stara tapasi Kaija Koon Tampereella hieman ennen massiivista festarikeikkaa. Kesän ikimuistoisin fanikohtaaminen oli kuitenkin tapahtunut Tampereen sijaan hieman toisaalla.

– Mä olin tossa Lohjan Rantajameilla, niin siellä joku nuori mies innostui niin kauheasti, että se hyppäsi sieltä aidan yli sellaiseen turvaväliin. Sit sieltä tuli järjestysmiehet. Viisi miestä piti sitä maassa ja se huusi ”Kaija! Kaija!”. Sit mä yritin rauhoitella sitä, että ”Älä nyt, sä pääset takaisin tonne. Älä karju siellä!”, Kaija Koo muisteli Staran haastattelussa.

– Sille tuli vaan sellainen tila. En tiedä mikä vimma sille tuli. Sit samalla keikalla tuli toinenkin samanlainen tapaus. Se oli jännää, että kaksi samalla keikalla. Ne molemmat oli sellaisia alle kolmekymppisiä miehiä. En tiedä mitä ihmeellistä sillä keikalla tapahtui. Fiilis menee vaan liian kovaksi.