Miss Divet: Johanna Tukiainen suuttui parodia-hahmostaan ja hyökkäsi lavalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turun Down By The Laituri -festivaaleilla esiintyi viikonloppuna myös supersuosittu drag-taiteilija Marko Vainio alias Miss Divet. Ahkeraan tahtiin pitkin Suomea keikkaileva Marko kertoi valmistelevansa parhaillaan uutta näyttävää joulushowtaan Silja Linelle.

Säteilevä Miss Divet valloitti turkulaisen Suxess-ravintolan yleisön kymmenillä hahmoillaan. Stara haastatteli diivaa ravintolan backstagella. Mikä saa alunperin miehen vetämään mekkoa päälle?

– No sepä se. Just kävin Siwassa meikit päällä hakemassa vähän rekvisiittaa esitykseen. Drag-maailma on laajentunut hirveästi. On Antti Tuiskua, Robinia, Putouksen J-P:tä ja suuren maailman tähtiä kaikkine glittereineen. Isä ja äiti käyvät katsomassa aina kaikki keikat, jotka vaan ehtivät. He itsekin yllättyivät, että ohhoh, kun keikat lähtivät räjähtäen käyntiin.

Parodian kohteena on siis nykyisin myös sankka joukko kotimaisia julkkiksia. Suurin osa heistä hyväksyy hahmonsa käyttämisen esityksessä, mutta julkkiksista löytyy yksi poikkeuskin.

– No, Tuksu on ainut joka ei hyväksy. Paula on nähnyt shown monta kertaa ja on ihan, että jeejee! Samoin Laura Voutilainen ja Katri Helena ja muut suomalaiset tähdet. Celine Dion ei oo vielä esitystä nähnyt. Tuksu on mielestäni näköisensä hahmo myös esityksessäni. Hän tulee usein kysymään multa, että miksi esitän häntä sumopainijan-kaltaisessa asussa lavalla, Miss Divet kertoi Staralle.

Jokin aika sitten tapahtui legendaarinen keikka, jossa Miss Divet esitti Johanna Tukiaista ja Johanna oli myös itse yleisössä mukana. Johanna ryntäsi raivoissaan lavalle keskeyttämään shown, josta hänet kuitenkin talutettiin syrjään ja show sai jatkua.

– Yleisesti ottaen artistit pitävät suurena kunnianosoituksena päästessään mukaan drag-showhun, Divet toteaa.

Kim Rusi

DBTL