Televisiokaunotar laihdutti hurjasti ja kuppikoko kutistui – paljasti tulokset alastonkuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailmaan tulee vuosittain lukuisia uusia lupaavia julkkiskaunottaria, joista vain murto-osa jää pysyvästi viihdelehtien otsikoihin. Yksi lähivuosien kuumimmista nousijoista on brittiläinen televisiokaunotar Holly Hagan.

MTV-kanavan Geordie Shore -sarjasta tuttu muodokas neitokainen onnistui taannoin pudottamaan painoaan. Nyt 20-vuotias kurvikas tähti esittelee laihdutuksen tuloksia Now-lehden kuvissa. Leiskuvahiuksinen Holly Hagan riisuutui otoksissa luonnontilaan, ja ottaa kuvauksissa Botticellin Venus-maalauksen kuuluisan poseerauksen.

Simpukan kuorella seisova Hagan onnistuukin näyttämään otoksissa varsin viehkeältä. Neitokainen harmittelee kuitenkin, että pudonneet kilot veivät mennessään myös naisen kirurgin veitsellä suurennetut rinnat. Nainen suurennutti rintojaan aluksi D-kupista FF-kuppiin. Painonpudotuksen jälkeen kaunottaren ryntäät ovatkin kokoa DD.