Katy Perryn rintavako näytillä – asussa houkutteleva yksityiskohta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja viime aikoina hän onkin keskittynyt avioeron ja musiikin sijaan oman dokumenttielokuvansa markkinoimiseen. Suunnitelmissa on samalla myös tätäkin pidempi tauko musiikkiuraan.

27-vuotias poppari markkinoi parhaillaan Part Of Me -dokumenttielokuvaa Rio de Janeirossa Brasiliassa. Rohkeista asuistaan tunnettu Katy Perry oli valikoinut tilaisuuteen ylleen keltaisen mekon, jonka rohkeat leikkaukset suuntasivat katseen neitokaisen poveen. Asun salmiakkikuvioiset aukot jättivät laulajattaren rintavaon ihailijoiden katseiden hiveltäväksi, eikä tähti näyttänyt olevan pahoillaan saamastaan huomiosta.

Laulajattaren tuore Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.