Kirkuvat fanit aihettivat kuulovaurion! Poikabändin tähti voi menettää kuulonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimmaksi poikabändiksi nopeasti noussut irlantilais-englantilainen One Direction on kohdannut jonkin verran vastoinkäymisiä, kun esimerkiksi samanniminen jenkkiyhtye on haastanut hittiyhtyeen oikeuteen.

Supersuositut teinitähdet ovat aiheuttaneet ympäri maailmaa todellista hysteriaa. Nyt yhtyeen suosikkikomistuksen Louis Tomlinsonin kerrotaan kärsivän vakavasta vaivasta, josta tähti syyttää äänekkäästi kirkuvia fanejaan. Nuori mies kertoo nimittäin kuuroutuvansa oikeasta korvastaan, koska fanit tervehtivät ihailemaansa yhtyettä desibelirajat ylittävillä äänillään.

– Kuuroudun vähitellen oikeasta korvastani. Siinä on tinnitus, kertoo Louis Tomlinson Daily Mirror -lehdelle.

One Direction -yhtyeen miehet joutuvatkin käyttämään korvatulppia lavalla esiintyessään. Lähteen mukaan poikäbändin tähdet ovat vielä kehittyviä nuoria, joten heidän kuuloaan tulee vaalia erityisen tarkasti kiljumiselta ja musiikilta. Louisin kuulovauriot eivät todennäköisesti vaikuta fanityttöjen innostuneisiin reaktioihin, sillä nuorukaiset herättävät äänekkäitä reaktioita minne tahansa menevätkin.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, jossa heitä neuvottiin perustamaan bändi. Loppu onkin historiaa, sillä Simon Cowell teki ohjelmassaan syntyneestä poikabändistä valtaisan menestyksen, joka on näkynyt listasijoitusten lisäksi myös keikkapaikoilla ympäri maailmaa. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi. One Directionin esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.