Lucy Mecklenburghilla täydellinen naisvartalo?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britanniassa The Only Way Is Essex -saippuasarja on saanut suuren suosion ja nostanut nopeasti useita sen tähtiä julkkiksiksi. Eräs heistä on 20-vuotias Lucy Mecklenburgh, joka on saanut viihdelehtien huomion kiinnittymään itseensä jo useasti.

Nyt kuvankaunis tumma kaunotar nähdään parhaillaan esimerkiksi Closer-lehdessä. Äskettäin hän lanseerasi oman uimapukumallistonsa, jota hän oheisissa kuvissa nyt esittelee Soho Sanctum -hotellin porealtaalla.

20-vuotias englantilainen Lucy Mecklenburgh on näyttelijäkaunotar, joka teki läpimurtonsa The Only Way Is Essex -televisiosarjassa. Näyttelemisen lisäksi hän työskentelee myös muotisuunnittelijana. Neitokainen seurustelee näyttelijäkollegansa Mario Falconen kanssa, ja pariskunta suunnittelee menevänsä naimisiin lähitulevaisuudessa.