Tulisa Contostavlos pelehti märkänä vesileikeissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin viime kuussa FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

Neitokainen on viime aikoina oleskellut Havaijilla kuvaamassa uusinta Live It Up -musiikkivideotaan. 24-vuotias laulajatar otti myös kuvausten välissä aikaa vesileikkeihin, jotka herättivätkin paparazzien huomion. Vaaleakutrinen Tulisa ihastutti kuvaajat ruskettuneella rantakropallaan, joka kiilteli märkänä auringossa.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.