Tyra Banks: ”Olin vähällä jättää Huippumalli haussa-sarjan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmankuulu huippumalli Tyra Banks on tullut viime vuosina tutuksi useammastakin televisio-ohjelmasta. Vuonna 2005 hän sai oman The Tyra Banks Show -keskusteluohjelman, jonka vieraana nähtiin lukuisia viihdemaailman tähtiä. Tyra toimii myös tuottajana ja tuomarina Huippumalli haussa -televisiosarjassa.

Nyt Tyra Banks on kuitenkin tunnustanut olleensa lähellä jättää televisiouransa vuonna 2003 käynnistäneen Huippumalli haussa-sarjansa. Tyran mukaan tasapainottelu sarjan juontajan ja tuottajan rooleissa kävi hänelle liian raskaaksi.

– Olin suunnitellut vallan vaihtoa. Minulle piti muistuttaa, että sarja on minun lapseni. Muutama vuosi sitten olin valmis antamaan tämän lapseni adoptoitavaksi!, Tyra Banks kertoo New York Postin haastattelussa.

Banks on kuitenkin edelleen jatkamassa jo 19 kauden ajan pyörineen sarjan tuottajan ja juontajan rooleissa, vaikka uskoo sarjan jatkuvan vaikkei hän olisikaan joskus enää mukana.

– Meillä on 24 formaattia ympäri maailman joissa en ole juontajana. Toivon, että sarja olisi Amerikassakin suosittu ilman minua, Tyra Banks toteaa.

Tyra Banks on tehnyt näyttävän uran muun muuassa catwalk-mallina Pariisissa, Tokiossa, Milanossa ja Lontoossa. Huippumalli on esiintynyt myös Michael Jacksonin Black or White -kappaleen musiikkivideolla. Tyran omaisuuden uskotaan olevan yli 100 miljoonaa dollaria. Tilipussiaan kaunotar on pursottanut muun muuassa mainossopimuksilla Niken, Tommy Hilfigerin ja Pepsin kanssa.