Will Ferrellin pilalla hengenvaarallinen loppu: ”Kuolema minuuttien päässä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaistähti Will Ferrell tunnetaan ympäri maailman lukuisten komediaelokuviensa ansiosta. Hänen tunnetuimpia rooleja on nähty muun muuassa elokuvissa Kuokkavieraat, Velipuolet ja Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda. Hänet nimettiin viime vuonna Hollywoodin ylipalkatuimpien näyttelijöiden joukkoon.

Nyt hauskoista rooleistaan tunnettu Will Ferrell on aiheuttanut kollegalleen Zach Galifianakikselle hengenvaarallisen tilanteen syöttämällä hänelle vääränlaista ruokaa The Campaign -elokuvan kuvauksissa.

The Hangover -elokuvan partasuu kärsii pähkinäallergiasta, ja Ferrell päättikin tehdä hauskan pilan piilottamalla miehen aamuburritoon pähkinöitä. Viaton pila aiheutti paniikkitilanteen, kun Galifianakiksen kurkku turposi umpeen.

– Meidän piti kutsua paikalle lääkäri. Ensihoitajat tulivat ja sanoivat, että hän olisi kuollut minuutteja myöhemmin, kertoi Will Ferrell USTV-kanavalle.

Will Ferrell harrasti ennen läpimurtoaan aktiivisesti jalkapalloa yliopistonsa joukkueessa. Hän teki ensimmäisen näyttelijätyönsä televisiosarjassa Bucket of Blood. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa menestyneissä komediaelokuvissa kuten Elf, Starsky & Hutch, Semi-Pro, Land of the Lost ja The Other Guys. Ferrellillä on kolme poikaa vaimonsa Viveca Paulinin kanssa.