Outo dieettiuutuus ihmetyttää: ”Vain eläinten sisäelimiä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkistähdet pitävät huolta vartaloistaan mitä erikoisimpien ruokavalioiden avulla, joista osa ei saa terveysasiantuntijoiden hyväksyntää. Nyt eräs brittiläinen nainen on ryhtynyt varsin oksettavalle dieetille ja vieläpä hyvin erikoisesta syystä.

Lucy Moore huolestui ympäristöstä niin paljon, että ryhtyi sen vuoksi vuoden kestävälle sisäelindieetille. Hän kirjoittaa ruokavalionsa ympärillä pyörivää Offally Good -blogia. 27-vuotias neitokainen onkin nauttinut mitä erikoisempia herkkuja ruokavalionsa ansiosta.

Hän on syönyt dieetillä esimerkiksi sian päätä ja keuhkoja, sekä lehmän sorkkaa, häntää, sydäntä ja vatsaa. Neidon ruokalistaan kuuluvat myös kanan maksa, poron munuaiset ja lampaan kivekset. Moore valmistaa sisäelimistä mitä mielikuvituksellisempia ruokalajeja, kuten siankorvasalaattia ja veristä tomaattipastaa.

– Se on halpaa ja erittäin maukasta. Rakastan lihaa. Minua harmittaa, että niin suuri osa eläinten osista heitetään pois, kertoo Lucy Moore The Sun -lehdelle.