Von Hertzen Brothers esiintyy pyromusikaalissa – huikea show Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen keskustassa järjestetään 25. elokuuta ensimmäistä kertaa Venetsialaiset, joiden yhteydessä nähdään myös ennennäkemättömän suuri ja pitkäkestoinen ilotulitus-show suositun kotimaisen yhtyeen livemusiikilla höystettynä.

Von Hertzen Brothers esiintyy nimittäin Tammerkosken päällä sijaitsevan voimalaitoksen katolla jättimäisen pyromusikaalin tähtenä. Yli kymmenen metrin korkeudessa voimalaitoksen katolla soittavan yhtyeen musiikki on osa spektaakkelia, jossa yhdistyvät musiikki, valoshow ja ilotulitteet.

– Vaikka olemmekin tällä hetkellä uppoutuneet totaalisesti uuden materiaalin työstämiseen, ei näin huikeasta spektaakkelista yksinkertaisesti voi kieltäytyä. Visuaaliset puitteet; tuli, vesi, pato, sekä sopivasti Von Hertzen Brothersin eeppisempää laitaa kyntävä settilista – melkein jopa harmittaa, että itse on lavalla eikä pääse yleisöstä käsin kokemaan tätä pyromusikaalia, yhtyeen kitaristi Kie von Hertzen toteaa.

Tampereen Venetsialaisten esiintyminen päättää yhtyeen kesän keikat. Loppuvuodesta Von Hertzen Brothers kiertää Opethin kanssa Tanskassa ja Ruotsissa, ja parhaillaan työn alla oleva uusi albumi tulee ulos maaliskuussa 2013. Yhtye on myös jälleen ehdoilla kansainvälisille palkinnoille, tällä kertaa vuoden tulokkaaksi Prog Music Awardseissa Lontoossa syyskuussa.