Koomikko vuodatti Conanille tuntojaan Twilight-erosta – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaistähti Will Ferrell tunnetaan ympäri maailman lukuisten komediaelokuviensa ansiosta. Hänen tunnetuimpia roolejaan on nähty muun muuassa elokuvissa Kuokkavieraat, Velipuolet ja Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda.

Nyt absurdista komiikasta ja alatyylisestä huumorista tunnettu Will Ferrell on osoittanut huolensa tähtimaailman uusimmasta kohuerosta. Twilight-pari Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin pettämiskriisistä ”murtunut” näyttelijä nimittäin sekosi näyttävästi Conan O’Brienin isännöimässä keskusteluohjelmassa. Mies puhkesi suoranaiseen huutoon, kun ohjelman punahiuksinen isäntä kyseli häneltä aiheesta.

– En tiedä olisinko voinut tehdä jotain estääkseni asian, enkä tiedä mitä tämä asia merkitsee Twilight-tavaramerkille. Asiat eivät ole hyvin enää koskaan! ulvoi Will Ferrell suorassa lähetyksessä.

Will Ferrell harrasti ennen läpimurtoaan aktiivisesti jalkapalloa yliopistonsa joukkueessa. Hän teki ensimmäisen näyttelijätyönsä televisiosarjassa Bucket of Blood. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa menestyneissä komediaelokuvissa kuten Elf, Starsky & Hutch, Semi-Pro, Land of the Lost ja The Other Guys. Hänellä on kolme poikaa vaimonsa Viveca Paulinin kanssa. Ferrell nimettiin viime vuonna Hollywoodin ylipalkatuimpien näyttelijöiden joukkoon.