Rocky IV -elokuvan amatsoni kuin pultsari – örvelsi kännissä ja sammui puistoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Toimintaelokuvien tähtenä 1980-luvun puolivälissä tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Brigitte Nielsen lähentelee iältään jo viittäkymmentä, mutta on yhä edelleen tyrmäävä ilmestys. Viime vuosina lähinnä b-luokan elokuvia tähdittänyt neitokainen päätyy usein paparazzikuviin.

Nyt kaunotar on aiheuttanut hämmennystä sekavalla käytöksellään. Brigitte Nielsen nähtiin nimittäin eilen losangelesilaisessa puistossa humalaisena. Nainen istui maassa tupakoiden ja tyhjensi samalla mukanaan kantamansa vodkapullon sisältöä. Katso kuvat tästä.

Radar Online -sivuston mukaan tähti vaelteli ensin yksin pitkin puistoaluetta, kunnes lopulta sammui maahan. Nielsenin uskotaan kävelleen herättyään takaisin Hollywoodin kotiinsa. Näyttelijätär kärsi aiemmin alkoholiongelmasta, mutta toipui hyvään kuntoon vuoden 2007 vieroitushoidoissa. Neidon tämänhetkinen käytös voikin huolestuttaa hänen perhettään, joka on tukenut julkkista läpi vaikeuden aikojen.

48-vuotias tanskalaissyntyinen Brigitte Nielsen tuli aikoinaan tunnetuksi Rocky IV -elokuvan tähtenä. Tuolloin pitkä kaunotar nousi kertaheitolla maailmanlaajuiseksi tähdeksi. Ura jatkui sittemmin lukuisilla elokuvilla, mutta a-sarjan tähdeksi Nielsen ei koskaan noussut. Hän avioitui Rocky IV -elokuvan päätähden Sylvester Stallonen kanssa, mutta avioliitto päättyi lopulta eroon.