Brigitte Nielsen kännisekoilustaan: ”Välillä täytyy purkaa paineita”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintaelokuvien tähtenä 1980-luvun puolivälissä tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Brigitte Nielsen lähentelee iältään jo viittäkymmentä, mutta on yhä edelleen tyrmäävä ilmestys. Viime vuosina lähinnä b-luokan elokuvia tähdittänyt neitokainen päätyy usein paparazzikuviin.

Aiemmin tällä viikolla kasaritähti aiheutti hämmennystä sekavalla käytöksellään, kun hänet nähtiin juopottelemassa ja maahan sammuneena losangelesilaisessa puistossa. Nyt Nielsen on kommentoinut viime viikonlopun tapahtumia, ja kertoo että syytä huoleen ei ole.

– Haluaisin kiittää fanejani ja ystäviäni kaikista sydäntä lämmittävistä puheluista ja sähköposteista joita olen saanut viimeaikaisten tapahtumien jälkeen, Brigitte Nielsen kommentoi Radar Online -sivustolle.

– Voin ymmärtää miksi jotkut huolestuivat niistä, mutta voin vakuuttaa kaikille ettei syytä huoleen ole. Olen vain työskennellyt viime aikoina niin paljon, että välillä täytyy purkaa paineita.

49-vuotias tanskalaissyntyinen Brigitte Nielsen on aikaisemmin kamppaillut alkoholiongelman kanssa, ja tämä oli mukana Celebrity Rehab -sarjassa, jossa seurattiin Hollywood-tähtien elämää vieroitushoidossa. Tähti tuli aikoinaan tunnetuksi Rocky IV -elokuvasta. Ura jatkui sittemmin lukuisilla elokuvilla, mutta a-sarjan tähdeksi Nielsen ei koskaan noussut. Hän avioitui Rocky-elokuvien päätähden Sylvester Stallonen kanssa, mutta avioliitto päättyi lopulta eroon.