Big Brother -asukkaan törkeä vitsi suututtaa: ”Törkeä ihminen!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Take That -popyhtyeen jäsen Gary Barlow toimii nykyisin Britannian X Factor -kilpailun tuomarina. Laulaja-pianisti ja hänen vaimonsa Dawn kokivat hiljattain henkilökohtaisen tragedian, kun pariskunnan Poppy-vauva syntyi kuolleena.

Iso-Britannian Big Brotheriin vuonna 2009 osallistunut ja ennenkin varsin suorasanaisia kommentteja mediassa laukonut Kenneth Tong on nyt herättänyt laajamittaista pahennusta lähettämällä Twitteriin loukkaavia kommentteja ja vitsejä koskien Gary Barlowin ja hänen vaimonsa kuollutta lasta.

Realitytähti ei lopettanut töksäyttelevien viestiensä lähettämistä edes siinä vaiheessa, kun hänen Twitter-tililleen alkoi tulvia läjäpäin vihamielisiä kommentteja.

– Mikään ei tekisi minusta onnellisempaa, kuin nähdä Kenneth Tongin joutuvan vankilaan. Hän on törkeä, törkeä ihminen, kommentoi Iso-Britannian Big Brotherin juontaja Jamie East.

Kenneth Tong on tullut ennenkin tunnetuksi omituisilla mielipiteillään Twitterissä. Viime vuonna hän aloitti oman pro-anoreksia -kampanjan kehoittamalla naispuolisia lukijoitaan käyttämään laihduslääkkeitä. Tongin myöhemmin ”vitsiksi” väittämät kommentit suututtivat esimerkiksi American Idol -juontaja Simon Cowellin ja pop-tähti Rihannan.

Lapsensa kuolemasta toipuva Gary Barlow meni naimisiin Take That -yhtyeen entisen taustatanssijan Dawn Andrewsin kanssa vuonna 2000. Heillä on kolme yhteistä lasta, 11-vuotias Daniel-poika, yhdeksänvuotias tytär Emily ja kaksivuotias Daisy-tytär. Pariskunta tapasi jo vuonna 1995 yhtyeen Nobody Else -kiertueella. Barlow peruutti kaksi vuotta sitten suuren Children in Need -projektinsa isänsä äkillisen menehtymisen takia.